A kezdetek
A 100%-os magyar tulajdonban lévő, 2015-ben alapított VEMFA Design Kft. az 1990-ben létrehozott Intarzia Faipari Kft. értékeit és szakmai tudását viszi tovább.
 
A cégvezetést ellátó faipari mérnökök magas színvonalú szakmai tudása ötvöződik az évek során felhalmozott gyakorlati tapasztalattal. A tervezési és kivitelezési munkában is nyomon követhető a fiatalos lendület, de a klasszikus asztalos mesterség fogásai is fellelhetőek, hála tapasztalt asztalosainknak. 
Faipari termékek a tervezéstől a gyártásig
Cégünk tevékenységi köre lefedi a faipari termékkínálat teljes palettáját. Átfogó ismeretekkel rendelkezünk mind a tervezés mind a gyártás területén, legyen szó új vagy felújítandó nyílászárókról, bútorokról, lépcsőkről, belsőépítészeti munkákról, kültéri faburkolatokról vagy akár fa tartószerkezetekről.
 
Vállalkozásunk folyamatosan növeli vevőkörét. Ezt –a megrendelői igényeket teljes mértékben kielégítő– precíz munkával, valamint folyamatos innovációval érjük el. Nagy hangsúlyt fektetünk eszközparkunk és szakmai ismereteink rendszeres fejlesztésére, nyomon követjük a világban zajló trendeket, fejlesztéseket.

Cégünk alapgondolata, hogy megrendelőink a számukra legmegfelelőbb, legjobb minőségű termékeket kapják, melyek használata sok évig elégedettséggel tölti el őket.

Rólunk
Rólunk